N-am scris de mult timp așa ca ma simt dator de niște explicații 😀
In Aprilie/ Mai am fost prin Turcia, Georgia și Armenia. Fac ce fac și mereu ma întorc in Turcia :)) in sfârșit am ajuns in Izmir și pot sa spun ca da, e cel mai mișto oraș din Turcia.

Acum sunt iar in Batumi, Georgia. Auzisem ca aici se ia viza iraniana ușor și fără invitație așa ca acum o săptămâna m-am afișat la consulat. Stupize stupize, consulul nu este aici… drept urmare am mai scos niște Cash și timp pentru invitație și urmează sa merg la Tbilisi.

Desi nu aveam de gând sa ma grăbesc, ca nu îmi sta in fire, o sa trebuiască sa o fac.

Cand iau viza ma țâp repede la Izmir urmând sa iau toată mediteraneana la campat și in final, estul Turciei; Mardin, Mersin, Diyarbakir + Erbil. Apoi Iran.

 

Desi in Iran aveam de gând sa stau mai multicel, nu goi putea depăși data de 24 Septembrie. De ce…?

Mi-am luat bilet Dubai-Manila cu 40€ ? Asta azi-noapte.

 

Urmeaza sa postez regulat de acum cam orice tampenie. Pozele le pun pe Instagram (când o sa deschid laptopul o sa lucrez puțin la cosmetizarea site-ului și pentru asta) pentru ca pe Hosting nu am spațiu.

Urmează cred un review alcoolic despre Georgia ? Off, copiii ăștia își mănâncă ficatul

 

Imagine pixabay.com CC0 Public Domain

2 COMENTARII

    • Hehe da… M-am hotarat pana la urma sa iau un bus din Diyarbakir spre Erbil 😀 Nu m-as baga la stop ca nu stiu exact care ii acum drumul corect si google maps functioneaza prost in zona :/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.