Sunt situatii cand nu am activitate (pending visa, vreme proasta, etc) si trebuie sa gasesc ceva de facut. Uite cateva optiuni:

  • Citit. Mult si bine, orice. Si din lipsa de bani, citesc chiar si-n franceza. Desi nu mi-a placut deloc in scoala, incep sa ma obisnuiesc (Souvenirs de la maison des morts – Amintiri din casa mortilor, F. Dostoievski); am gasit-o gratuita in store doar in Franceza asa ca, ce aveams a fac? Am in plan Life of Pi dar pana acum nu am avut noroc s-o gasesc nicicum. Citesc si cartea lui Tomislav Perko, si trebuie sa postez o chestie foarte misto de acolo 😀

  • Invat o limba noua. Am invatat Turca, folosesc Turca si in Georgia (unde limba e imposibila), o s-o folosesc si in Iran. Inteleg inclusiv azeri, ca-s aproape la fel. Ba Azeri e chiar mai usoara (turca e oricum foarte usoara). Vorbesc turca aproape zilnic, multumita whatsapp. Si-mi place!
  • O injur pe Firea, Dragnea, Prim Sinistrul (asta nou, nici nu stiu cum dracu il cheama) peste tot pe unde apuc; Desi am zis ca n-o sa imi mai pese politica din Romania, aparent nu m-am putut detasa. Sunt destul de interesat de politica Romaniei si a altor cateva tari.
  • Fac planuri. Desi nu-mi sta in fire sa planuiesc strict, sunt cateva baiuri logistice, gen, viza indiana o primesc daca am bilet de plecare, idem Philippine si cred ca si altele din zona. Deci de acum, trebuie sa le fixez putin, si-o s-o fac la limitele de expirare ale vizelor.
  • Mai beau o bere, daca-mi da careva :)) Oricum, in Georgia e imposibil de evitat asta. Is o țâră betivani georgienii.
  • Ma gandesc ce sa modific la blog, trebuie sa fac cateva modificari dar sa gasesc vreme si idei. Si mi-e frica sa nu-l dau peste cap.
  • Scriu e-mailuri, si-o sa detaliez mai jos.

 

Incat nu pot lua cash in avans pentru a acoperi niste necesitati pe perioada in care voi fi in Iran (unde, in caz de urgenta, chelea manzului… nu pot folosi cardul) am facut o campanie de crowdfunding 🙂 Intre timp, scriu catre cateva companii, mai mici, mai mari, despre unele am auzit lucruri bune, cu unele am lucrat in trecut, cine stie… vedem 🙂

Pana acum, cu ajutorul unor prieteni am reusit sa strand 33% din suma propusa. Linkul catre campanie este:

https://igg.me/at/osLTIQLjNY4

Si va las si PayPal-ul, just in case 🙂

 

[paypal_donation_button]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.