Lucram pe versiunea Beta al siteului inca de saptamana trecuta.

Mi se pusese pata pe asta pentru a da o infatisare noua siteului. Chestie de care aveam nevoie. Si-am lucrat vre-o saptamana (si mai am si acum de fixat cate ceva) pana ieri cand am reusit sa achizitionez licenta (scump si in Envato Market nu se poate face discount preferential 🙁 ) asa ca de astazi noul site este live.

Intre timp, va spun ca Lipa Lipa sarbatoreste 5 ani si au un concurs pentru voi cu premii interesante 😀

Sunt inca in Izmir si ma pregatesc (ma rog, incet ca parca n-as pleca de aici) ca undeva la sfarsitul saptamanii viitoare sa ajung in Erbil. Asa ca o sa va spun ce planuri am pentru blog in viitorul apropiat (timpul este relativ, depinde de viteza de net pe care o s-o am disponibila):

  • Traducerea tuturor articolelor pentru a putea face siteul disponibil si in limba Engleza.
  • Inca caut solutia perfecta pentru stocatul pozelor, pentru a putea pune mai multe poze.
  • Scris mai des, o sa inceapa sa fie distractiv o data cu intrarea in Erbil.
  • De un an ma tot gandesc sa fac un mini market online in care sa va pot trimite vederi/ magneti/ etc. Problema e ca am observat ca multe se pierd. Am mai trimis, din Liban au ajuns cam toate, din Turcia una s-a pierdut, din Sri Lanka ajunsese doar cea cu destinatie UK; restul s-au pierdut. Deci la asta ma mai gandesc… Daca aveti idei trimiteti-mi un email
  • Stiu ca nu va plac reclamele dar eu o sa le caut pe cele mai frumoase, selectate cu grija si povestit despre ele. Cei de pe Forumul SP ma stiu, sunt maniac al promotiilor (si-al Black Friday-ului). Asa ca vor mai aparea din cand in cand posturi despre ce-ar trebui sa cumparati (nu despre tigai, ci despre chestii care v-ar ajuta pe drum)
  • Mai lucrez la blog, mai finisez cate ceva.
  • Dupa cum poate ati observat, sus acolo e o categorie intitulata Mancare. Acolo vor ajunge artocilele (cu poze) despre mancare in diverse locuri.

 

Toate bune, daca vrei sa-mi țâpi o bere pentru viitoarele posturi fromoase despre mancare, las butonul de PP aici (nu am apucat sa-l testez daca functioneaza, dar ar trebui sa fie ok) 🙂

[paypal_donation_button]

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.